Activities

Fushë e re multifunksionale sportive për shkollën 9 vjeçare Xhafzotaj, Shijak

Fushë e re multifunksionale sportive për shkollën 9 vjeçare Xhafzotaj, Shijak

26 Mars 2019
Financuar nga qeveritë e Zvicrës dhe Austrisë, ne kuader te Skemes Pilote Rajonale te Gratneve, ambientet e reja...
Tre fusha të reja sportive në shkollat e Kasharit në kuadër të Skemës së Granteve të PZHRSH

Tre fusha të reja sportive në shkollat e Kasharit në kuadër të Skemës së Granteve të PZHRSH

13 Mars 2019
Tre fusha të reja sportive në shkollat “Katund i Ri” dhe “Sadik Stavileci” në Kashar pranë Tiranës iu dorëzuan sot...
PZHRSH forcon kapacitetet e Agjencive tё Zhvillimit Rajonal nё Planifikim dhe Programim

PZHRSH forcon kapacitetet e Agjencive tё Zhvillimit Rajonal nё Planifikim dhe Programim

Njё seri Workshop-esh u zhvilluan me AZHR-te, duke ndarё me ta qasjen dhe metodologjinё e procesit tё “Planifikimit...
“Objektivat e Zhvillimit Rajonal në katër Rajonet e Shqipërisë”

“Objektivat e Zhvillimit Rajonal në katër Rajonet e Shqipërisë”

Maj - Qershor 2018
Në procesin e zhvillimit të Strategjive dhe Planeve Rajonale, një seri takimesh dhe seminaresh u organizuan nga të...
Skema e Granteve të PZHRSH: Mundësi e Re Mësimi dhe Financimi për Bashkitë e Shqipërisë

Skema e Granteve të PZHRSH: Mundësi e Re Mësimi dhe Financimi për Bashkitë e Shqipërisë

Maj, Qershor, Korrik 2018
Në 11 Prill 2018, PZHRSH lancoi Thirrjen për Aplikime në kuadër të Skemës Pilote Rajonale të Granteve. Skema e...
“RAJONE MË TË FORTA NË RRUGËN E INTEGRIMIT NË BE”

“RAJONE MË TË FORTA NË RRUGËN E INTEGRIMIT NË BE”

27 Korrik 2018
Programi për Zhvillimin Rajonal Shqipëri (PZHRSH), në bashkëpunim me të katër Agjencitë e Zhvillimit Rajonal (AZHR)...
“Planifikimi & Programimi për Zhvillimin Rajonal.

“Planifikimi & Programimi për Zhvillimin Rajonal.

10 - 11 Prill 2018
Trajnimi me të katër AZHR-të synoi përmirësimin e njohurive rreth proceseve të Planifikimit dhe Programimit për...
Komiteti i 1-rë Drejtues i PZhRSh-së

Komiteti i 1-rë Drejtues i PZhRSh-së

14 Shkurt 2018
Komiteti i 1-të Drejtues i PZhRSh-së u mblodh në ambientet e Hotel Rogner International me pjesëmarrjen e partnerëve...
Takim informues me Partnerët e PZhRSh-së

Takim informues me Partnerët e PZhRSh-së

5 Shkurt 2018
Programi për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri (PZhRSh), zhvilloi në ambjentet e tij, një takim prezantues me Zv...
Programimi i Zhvillimit Rajonal – Seminare me AZhR-të

Programimi i Zhvillimit Rajonal – Seminare me AZhR-të

Tetor - Nentor 2017
Si të “programojmë” për Zhvillimin Rajonal ishte në qendër të një serie seminaresh trajnues me Agjencitë e...
Trajnim mbi “Ciklin e Menaxhimit të Granteve”

Trajnim mbi “Ciklin e Menaxhimit të Granteve”

14 - 15 December 2017
Një fokus të veçantë gjatë takimit iu dha skemës së grantit pilot të PZhRSh-së, duke u ndalur tek elementet e saj...
PZhRSh prezantohet në Tiranë

PZhRSh prezantohet në Tiranë

17 May 2017
PZhRSh-ja do t’i japë shtysë zhvillimit rajonal në Shqipëri duke mbështetur zhvillimit e rajoneve të fuqishme, që...
Vizitë Studimore në Rumani: Sukseset dhe sfidat e Zhvillimit Rajonal

Vizitë Studimore në Rumani: Sukseset dhe sfidat e Zhvillimit Rajonal

17 Tetor 2017
Gjatë vizitës në Rumani, delegacioni i PZhRSh-së pati mundësinë të diskutonte dhe të njihej me disa prej...