Diskutohet në Mbledhjen e Këshillit Konsultativ – Qeveri Qëndrore – Qeveri Vendore, projektligji Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Diskutohet në Mbledhjen e Këshillit Konsultativ – Qeveri Qëndrore – Qeveri Vendore, projektligji Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

10 Qershor 2020

U diskutua sot ne Mbledhjen e Keshillit Konsultativ – Qeveri Qendrore – Veteqeverisje Vendore, organizuar nga Ministria e Brendshme dhe Agjencia per Mbeshtetjen e Veteqeverisjes Vendore, Projektligji Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Projekti i Agjencisë Zviceriane për Bashkëpunim dhe Zhvillim (SDC) dhe Agjensisë Austriake për Zhvillim (ADA), për Zhvillimin Rajonal në Shqipri (RDPA), vijoi te mbeshtese diskutimin e Qeverisë së Shqipërisë dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit (FSHZH), ne lidhje me kete projektligj.

Gjate takimit, u diskutuan dhe u adresuan edhe nje herë shqetesimet ne lidhje me rolin dhe rendesine e organeve te veteqeverisjes vendore ne Bordet e Monitorimit te Zhvillimir Rajonal, dhe ne procesin e Planifikimit dhe Koordinimit.te Zhvillimit.

 

Për të lexuar ‘Minutat e Takimit’ klikoni më poshtë