Photo Gallery

Sesioni 4 Informues i Skemës së Granteve për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin- Rajoni 4

29.07.2021

Sesioni 3 Informues i Skemës së Granteve për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin- Rajoni 1

28.07.2021

Sesioni 2 Informues i Skemës së Granteve për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin- Rajoni 2

27.07.2021

Sesioni 1 Informues i Skemës së Granteve për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin- Rajoni 3

26.07.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Tiranë

08.04.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Durrës

1.04.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Elbasan

18.03.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Fier

11.03.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Vlorë

06.03.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Dibër

18.02.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Gjirokastër

07.02.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Korçë

31.01.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Berat

28.01.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Shkodër

13.01.2021

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Lezhë

23.12.2020

Takim ndërgjegjësimi për Reformën e Zhvillimit Rajonal me Qarkun Kukës

17.12.2020

Vizita Studimore nё Portugali

Vizita Studimore nё Portugali

Programi pёr Zhvillimin Rajonal Shqipёri (PZHRSH) finalizuan me sukses Vizitёn Studimore “Tё...

Training on “RD Planning and Programming”

The training with the four Regional Development Agencies aimed at improving the knowledge and...
Training on Grant Scheme

Training on Grant Scheme

December 14-15 2017
RDPA Launch

RDPA Launch

May 17 2017