Skuadra e Programit

[/trx_team_item]

Anila BEJKO GJIKA

Ekspert per Zhvillimin Rajonal, Zv. Drejtore e Programit

Sylvia Indjova-Vassikova

Eksperte

Erinda TOSKA

Menaxhere e Granteve

Fiona IMAMI

Ekspert per Programimin e Zhvillimit Rajonal

Orjana SAQE

Administratore e Financave dhe Granteve

Hysen PESHKU

Menaxher i Zyrës

Juljana BILBILAJ

Project Executive Assistant