RDPA in the Media

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë – konsultim online për projektligjin e zhvillimit rajonal dhe kohezionit

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë – konsultim online për projektligjin e zhvillimit rajonal dhe kohezionit

Ditën e sotme u zhvillua takimi online mbi konsultimin e projektligjit për Zhvillimit Rajonal dhe Kohezionit mes...
Bashkëpunimi Zviceran dhe Austriak shpallin të hapur thirrjen për Grante të reja për bashkitë e prekura nga Tërmeti

Bashkëpunimi Zviceran dhe Austriak shpallin të hapur thirrjen për Grante të reja për bashkitë e prekura nga Tërmeti

Një Grant prej 2,000,000 Euro do të mbështesë 11 bashki në Shqipëri për tu rikuperuar nga dëmtimet pas tërmetit të...
Ligji për zhvillimin rajonal përtej debatit politik – Një reformë e munguar

Ligji për zhvillimin rajonal përtej debatit politik – Një reformë e munguar

Miratimi i Ligjit për Zhvillimin #Rajonal dhe Kohezionin së fundmi nga Parlamenti, debati publik politik që e pasoi...
Swiss and Austrian govts Give €3mln Grant for Regional Development

Swiss and Austrian govts Give €3mln Grant for Regional Development

The Swiss and Austrian development agencies are working together with the Albanian Ministry of Urban Development in...