Inagurohet me sukses projekti “Rikualifikimi i Qendrës së Fshatit Fushë Studën dhe Ndërtimi i Shtegut të Bicikletave”

Në datë 12 Janar 2023, në prani të Ambasadores zvicerane znj. Ruth Huber, Ambasadorit austriak z. Christian Steiner dhe autoriteteve vendore, u inaguruan punimet për rikualifikimin e Qendrës së Fshatit Fushë Studën dhe ndërtimin e Shtegut të...

Inagurohet projekti “Përmirësimi i infrastrukturës rrugore për këmbësorët dhe biçikletat në fshatin ishull Lezhë”

Në datë 15 Dhjetor 2022, në prani të Ambasadores së Zvicrës në Shqipëri Znj. Ruth Huber, përfaqësues të Agjensisë Zviceriane për Zhvillim dhe Kryetarit të Bashkisë Lezhë z. Pjerin Ndreu u realizua inagurimi i projektit “Përmirësimi i...

Inagurohet me sukses projekti “Rivitalizimi i mjediseve atraktive turistike në fshatin turistik Roshnik”!

Projekti u zbatua nga Bashkia Berat në kuadër të Skemës së Granteve për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin, të implementuar nga Regional Development Programme Albania dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit/ Albanian Development Fund , me mbështetjen...