LAJME

Mbledhje e Jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të PZHRSH 24.02.2021

Mbledhje e Jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të PZHRSH 24.02.2021

Programi i Zhvillimit Rajonal në Shqipëri (PZHRSH) IV është një përpjekje e përbashkët dhe e vazhdueshme, në...
8 projekte fituese në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti

8 projekte fituese në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti

Përmbyllja e suksesshme e aplikimeve në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti...
VACANCY ANNOUNCEMENT

VACANCY ANNOUNCEMENT

Programme Executive Assistant We are looking for an experienced executive assistant experienced in producing...
Miratohet ‘Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin’ në Kuvendin e Shqipërisë

Miratohet ‘Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin’ në Kuvendin e Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë, në seancën plenare të datës 29 Korrik 2020, nën drejtimin e Kryetarit të Kuvendit, Z. Gramoz...
Komisioni Parlamentar për Ekonominë dhe Financat miraton projektligjin ‘Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Komisioni Parlamentar për Ekonominë dhe Financat miraton projektligjin ‘Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Komisioni për Ekonominë dhe Financat, në drejtimin e kryetares, znj. Milva Ekonomi, miratoi në mbledhjen e sotme...
Projektligji per Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin miratohet në Komisionin Parlamentar për Integrimin Europian

Projektligji per Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin miratohet në Komisionin Parlamentar për Integrimin Europian

Komisioni për Integrimin Europian, në drejtimin e kryetares znj. Rudina Hajdari në mbledhjen virtuale të datës 22...

NEWS

Raundi i parë i procesit të Konsultimit dhe Ndërgjegjësimit për Reformën e Zhvillimit Rajonal dhe Kohezionit në Shqipëri u finalizua me sukses!

Raundi i parë i procesit të Konsultimit dhe Ndërgjegjësimit për Reformën e Zhvillimit Rajonal dhe Kohezionit në Shqipëri u finalizua me sukses!

20.04.2021 Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) dhe Zyra e Zëvendës Kryeministrit me mbështetjen...
Fushata për Ndërgjegjësimin në kuadër të Reformës për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin në Shqipëri

Fushata për Ndërgjegjësimin në kuadër të Reformës për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin në Shqipëri

Diskutimet për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri kanë nisur që në vitin 2007 por vetëm në vitin...

PZHRSH mbeshtet konsultimet mbi Ligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin me organet e vetëqeverisjes vendore

Fokus tryezave të konsultimit është njohja me projekt Ligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin, zbatimi i Politikës së Zhvillimit Rajonal

PZHRSH shpall të hapur Skemën e Granteve në mbështetje të zonave të prekura nga tërmeti, ne nje aktivitet të mbajtur në Amfiteatrin e Durrësit

"Granti që ne lançojmë sot është një kontribut i qeverive Zvicerane dhe Austriake për të mbështetur rikuperimin e nevojave urgjente

Financuar nga

Implementuar nga: