Aktivitete

Raundi i parë i procesit të Konsultimit dhe Ndërgjegjësimit për Reformën e Zhvillimit Rajonal dhe Kohezionit në Shqipëri u finalizua me sukses!

Raundi i parë i procesit të Konsultimit dhe Ndërgjegjësimit për Reformën e Zhvillimit Rajonal dhe Kohezionit në Shqipëri u finalizua me sukses!

20.04.2021 Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) dhe Zyra e Zëvendës Kryeministrit me mbështetjen e PZHRSH, gjatë...
Fushata për Ndërgjegjësimin në kuadër të Reformës për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin në Shqipëri

Fushata për Ndërgjegjësimin në kuadër të Reformës për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin në Shqipëri

Diskutimet për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri kanë nisur që në vitin 2007 por vetëm në vitin 2018 politika e...
Vijon cikli i trajnimeve për Bashkitë fituese të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti.

Vijon cikli i trajnimeve për Bashkitë fituese të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti.

Në datë 5 shkurt 2021, Programi për Zhvillimin Rajonal organizoi trajnimin mbi “Menaxhimin e kontrollit dhe...
Ngritje kapacitetesh për Bashkitë në kuadër të Skemës së Granteve në mbështetje të zonave të prekura nga tërmeti

Ngritje kapacitetesh për Bashkitë në kuadër të Skemës së Granteve në mbështetje të zonave të prekura nga tërmeti

Gjatë Dhjetorit 2020, Skuadra e RDPA-së në bashkëpunim me FSHZH, në kuadër të Skemës së Granteve në mbështetje të...
Komiteti Drejtues i PZHRSH i mbajtur në datë 10 Dhjetor 2020

Komiteti Drejtues i PZHRSH i mbajtur në datë 10 Dhjetor 2020

Komiteti Drejtues i Programit për Zhvillimin Rajonal u mblodh virtualisht ditën e djeshme, në datë 10 Dhjetor 2020...
PSHZHR nis ciklin e trajnimeve ‘Mbi hartimin e projekt propozimeve’ në kuadër të Skemës së Granteve

PSHZHR nis ciklin e trajnimeve ‘Mbi hartimin e projekt propozimeve’ në kuadër të Skemës së Granteve

Programi për Zhvillimin Rjonal Shqipëri, projekt i SDC dhe ADA, prej dates 17 Gusht 2020 ka nisur nisur ciklin e...
Takimi informues me 11 bashkite e targetuara nga skema e granteve te PZHRSH-se

Takimi informues me 11 bashkite e targetuara nga skema e granteve te PZHRSH-se

29 Korrik 2020 Programi për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin ne bashkepunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit...
Nisin diksutimet dhe konsultimet e para me 11 Bashkitë e prekura nga Tërmeti

Nisin diksutimet dhe konsultimet e para me 11 Bashkitë e prekura nga Tërmeti

Drejtuesit dhe ekspertët e Programit për Zhvillimin Rajonal Shqipër, së bashku me përfaqësues të Fondit Shqiptar të...
Diskutimi Virtual Nr 5 mbi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin – 12 Qarqet e Shqipërise

Diskutimi Virtual Nr 5 mbi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin – 12 Qarqet e Shqipërise

26 Maj 2020 Në javën që lamë pas, PZHRSH, mbështeti diskutimin në lidhje me Projektligjin për Zhvillimin Rajonal dhe...
Diskutimi Virtual No 4 mbi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin – Bashkitë e Rajonit Zhvillimor Tiranë – Durrës – Dibër

Diskutimi Virtual No 4 mbi Projektligjin për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin – Bashkitë e Rajonit Zhvillimor Tiranë – Durrës – Dibër

22 Maj 2020 U zhvillua sot, takimi i fundit virtual me Bashkite e Rajonit Zhvillimor Tirane – Durres –...