Lezha with two New Bridges over the Drin!

Një tjetër projekt i suksesshëm u inaugurua në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti! Projekti u inagurua sot në prani të Kryetarit të Bashkisë Lezhë, Z. Pjerin Ndreu dhe Ambasadorit të Zvicrës në Shqipëri z. Adrian Maitre.

Programi për Zhvillimin Rajonal në Shqipëri  vijon me zbatimin dhe monitorimin e projekteve në bashkëpunim të ngushtë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit.