Nisin diksutimet dhe konsultimet e para me 11 Bashkitë e prekura nga Tërmeti

Nisin diksutimet dhe konsultimet e para me 11 Bashkitë e prekura nga Tërmeti

Drejtuesit dhe ekspertët e Programit për Zhvillimin Rajonal Shqipër, së bashku me përfaqësues të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, kanë nisur një process të gjerë konsultimesh dhe diskutimesh me 11 Bashkitë e prekura nga tërmeti i 26 Nëntorit, si përfituese potenciale të Skemës së Granteve të PZHRSH-së, e cila pritet të shpallet së shpejti.

Ky hap i pare ne kuader te hartimit te skemes se granteve, na mundesoi te kuptonim me mire nevojat dhe sfidat reale te ketyre bashkive ne nje process te gjate te rimekembjes, me qëllim përshtatjen efektive të skemës me kërkesat dhe prioritetet lokale.