Publications

Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin u përgatit nga Zyra e Zëvendës Kryeministrit dhe Fondi Shqiptar i...
Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Skema e granteve të PZHRSH-së në mbështetje të zonave të prekura nga tërmeti është iniciativë e SDC dhe ADA si...
Rritja e Potencialeve Ekonomike të Shqipërisë

Rritja e Potencialeve Ekonomike të Shqipërisë

Politika rajonale duhet të dakordësohet nga Qeveria, të përfshihet në legjislacionin përkatës, dhe nevojitet të jetë...
“PYETJE & PËRGJIGJE”/ 1 – 30 Korrik 2020

“PYETJE & PËRGJIGJE”/ 1 – 30 Korrik 2020

Në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti publikuar më 20 Korrik 2020, me...
PAKETA E VIZIBILITETIT (LOGO)

PAKETA E VIZIBILITETIT (LOGO)

Ketu mund te shkarkoni LOGOT ne kuader te PZHRSH ku perfshihen: Logot e PZHRSH  Logot e AZHR-ve Logot e Partnerit...