Lajmet e Fundit

Mbledhje e Jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të PZHRSH 24.02.2021

Mbledhje e Jashtëzakonshme e Komitetit Drejtues të PZHRSH 24.02.2021

Programi i Zhvillimit Rajonal në Shqipëri (PZHRSH) IV është një përpjekje e përbashkët dhe e vazhdueshme, në...
8 projekte fituese në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti

8 projekte fituese në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti

Përmbyllja e suksesshme e aplikimeve në kuadër të Skemës së Granteve në Mbështetje të Zonave të Prekura nga Tërmeti...
Miratohet ‘Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin’ në Kuvendin e Shqipërisë

Miratohet ‘Ligji për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin’ në Kuvendin e Shqipërisë

Kuvendi i Shqipërisë, në seancën plenare të datës 29 Korrik 2020, nën drejtimin e Kryetarit të Kuvendit, Z. Gramoz...
Komisioni Parlamentar për Ekonominë dhe Financat miraton projektligjin ‘Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Komisioni Parlamentar për Ekonominë dhe Financat miraton projektligjin ‘Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin

Komisioni për Ekonominë dhe Financat, në drejtimin e kryetares, znj. Milva Ekonomi, miratoi në mbledhjen e sotme...
Projektligji per Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin miratohet në Komisionin Parlamentar për Integrimin Europian

Projektligji per Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin miratohet në Komisionin Parlamentar për Integrimin Europian

Komisioni për Integrimin Europian, në drejtimin e kryetares znj. Rudina Hajdari në mbledhjen virtuale të datës 22...