Takimi informues me 11 bashkite e targetuara nga skema e granteve te PZHRSH-se

Takimi informues me 11 bashkite e targetuara nga skema e granteve te PZHRSH-se

29 Korrik 2020

Programi për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin ne bashkepunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit, organizoi diten e djeshme takimin e pare informues, me 11 bashkite e targetuara nga skema e granteve te PZHRSH-se, ne mbeshtetje te zonave te prekura nga termeti, thirrja per te cilen eshte shpallur e hapur qe prej dates 20 Korrik.

Ky takim informues, ku moren pjese perfaqesuesit teknik te 11 bashkive dhe me pjesemarrjen e Shoqates se Bashkive te Shqiperise dhe Shoqatës për Autonominë Vendore, kishte per qellim orientimin dhe adresimin e pyetjeve nga aplikantet (bashkite), pergjate periudhe se aplikimit dhe shkrimit te projekt-propozimeve.

Per tu njohur me pyetjet me te shpeshta lidhur me skemen e granteve klikoni KËTU